Inte som dom andra barnen!

Konsultbolag är lite som tistlar, de finns överallt, de växer som ogräs men rätt använda fyller de ut fredagsbuketten på ett väldigt trevligt sätt?

Vi är den sortens tistel som hjälper er att utveckla er produkt eller tjänst. Vi analyserar behovet och skriver koden. Det är inte bara ert tålamod som blir testat, utan även faktiska hands-on-grejer. Ibland projektleder vi och ibland blir vi projektledda. Vi vet vad embedded och backend betyder, men vi har precis lika svårt som alla andra att definiera vad det betyder på en rak fråga.

Kontakta oss

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2021!

Den 21 september 2021 publicerade Great Place to Work® Sverige sin årliga listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Listorna är baserade på organisationsstorlek.

Vi är kodare, testare, kravanalytiker och projektledare. Vi är nörden som liknar dig helt enkelt!

Handplockade nördar

En konsult från B3 Reach är så mycket mer än bara kompetens. Våra konsulter är handplockade nördar. Handplockade för sin kunskap, sitt engagemang och sitt bottenlösa intresse för problemlösning och produktutveckling. Vi har satt ihop ett gäng företagsamma nördar som är vana vid att driva företag till framgång, och som levererar resultat inom mjukvara, test och validering. Våra konsulter sticker ofta ut ur mängden, och du kan alltid vara säker på att de kommer att passa in. För hos oss värderas kunskap högt men personlighet värderas högre.

Ni vet det lika bra som vi

En lycklig medarbetare är en presterande medarbetare. Vi är måna om att ni ska bli nöjda med konsulten ni får från oss, men vi är precis lika mån om att konsulten ska trivas hos er! Vi har noggrant och med största omsorg valt ut våra Reachare, och är därmed trygga i att de kan leverera den kompetens ni behöver. Var beredda på att när våra säljare kommer ut med ett brett leende och en påse bullar, har de även en behovsanalys i bakfickan så att de tillsammans med er kan hitta den absolut bästa lösningen för era behov.