Jobba på Reach

Vi vill gärna att du börjar jobba hos oss! På den här sidan hittar du information om hur du gör för att bli en Reachare. (Eller om du redan är övertygad kan du trycka på den stora knappen. Gör det. Tryck på den.)

Hitta jobb
x

Reach Work Database v2.1.2
==========================

Welcome to Reach Consulting's digital self-service kiosk.

Use your arrow keys to choose the option you desire. Press <return> to make your selection, or <escape> to cancel.

CAUTION Working at Reach can cause serious happiness and joy. Please consult your physician before applying for a job as it could radically change your life.
Fler Nördar!

KÄNNER DU ATT DU BARA MÅSTE TRYCKA PÅ KNAPPEN VARJE GÅNG DU SER EN?
Är du den i bekantskapskretsen som vet mest om stegosaurusars förmodade metabolism? Har du någon gång fått blåsor på fingertopparna av spela DotA? Kan du besvara i princip vilket meningsutbyte som helst med filmrepliker? I så fall är du en nörd. Och vi gillar nördar, vi gillar dem så till den grad att vi anställt ett helt gäng av dem!
Men vi vill ha ännu fler! Nörden vi letar efter är vetgirig, klåfingrig och brinner för problemlösning, och då helst inom

  • Elektronik
  • Mekatronik
  • Embedded
  • Test
  • Kravanalys
  • Nåt annat klurigt inom produktutveckling som vi inte ens kommit på än att vi behöver- överraska oss!

Vi har kontor i Jönköping och Linköping, och våra uppdrag sträcker sig över både de småländska skogarna och östgötska slätterna.
Men what´s in it for you? Du får jobba på Sveriges nördigaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester. Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre? Vill du veta mer? Kolla in länken
So take the red pill and we´ll show you how deep the rabbit hole goes. Du vet att du vill.

Du kan också maila till: karriar@reachconsulting.se eller ringa Vesna på 0760-881000

Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det!

SYSTEMINGENJÖR

Är den 25 maj ett datum som har en stående rödmarkering i din almanacka och du ser talet 42 som svaret på de flesta frågor?
Då är Reach Consulting rätt företag för dig.

Vi söker en Systemingenjör inom inbyggda system som talar C/C++ flytande och har ett bottenlöst intresse för problemlösning och produktutveckling.

ARBETSUPPGIFTER OCH KUNSKAP
Vi tror att du är civilingenjör men inriktning mot system, elektronik eller mjukvara med minst 2 års yrkeserfarenhet inom området. Vi tror även att du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift, men att språket du helst använder är C/C++. Meriterande är erfarenhet av scriptspråk såsom Python eller liknande. Vidare ses erfarenheter av testdriven utveckling, Git, kravhantering, dokumentation som meriterande.

PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG
Vi uppskattar om du har en förmåga att agera självständigt och professionellt i din roll som konsult. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.

ANSÖKAN
Tjänsten
Vi söker en tillsvidareanställning med tillträde snarast.
Kontaktpersoner:
Mia-Berentje Land Tel. 0701-429121

Ansökan
Din ansökan skickar du i ett mail till mia@reachconsulting.se

X-PROGRAMMET SÖKER DELTAGARE

Ett program för extraordinära nyskapade individer med särskild fallenhet för teknik.

Vi söker just nu efter individer med särskild fallenhet för teknik till vårt X-program som kommer att påbörjas under hösten 2019. I vårt X-program på Reach Consulting kommer vi att erbjuda individer som är tidiga i sina yrkeskarriärer en betald anställning som konsult hos oss i 1,5 år för att bredda sin kompetens och få erfarenhet tidigt.

KUNSKAPSNIVÅ
Vi ser gärna att du innehar en civilingenjörsexamen alternativt en högskoleutbildning inom ett relevant tekniskt område. De kompetenser vi söker efter främst är individer med särskild fallenhet inom mekanikkonstruktion, apputveckling, mjukvara inom inbyggda system samt elektronik. Då både svenska samt engelska är ett krav hos flertalet utav våra kunder så ser vi helst att du kommunicerar utan svårighet på dessa två språk.

X-PROGRAMMET
Under X-programmets tidsperiod kommer huvuddelen av konsultens arbetstid vara baserad ute hos företag med inriktning mot produktutveckling i Jönköpingsregionen. Då Reach Consulting idag jobbar med de flesta företag aktiva inom produktutveckling i regionen kring Jönköping kommer du som X-Reachare matchas med rätt produktbolag för just dig. Utöver denna möjlighet att tidigt få erfarenhet från en konsultroll kommer du även få ta del utav utbildningar inom ämnen såsom projektledning, teknikkurser samt även personlighets analys och begåvningstest.
Du kommer under programmets gång få möjlighet att utvecklas tillsammans med en matchad X-Reachare som också tar del utav X-programmet. Under din tid som X-Reachare kommer du få möjlighet att ta del av mentorskap samt coaching. På Reach Consulting har varje konsult en personlig utvecklingsplan som gemensamt kommer att skräddarsys efter varje enskild individ. Utöver detta är du självklart välkommen till alla aktiviteter hos Reach Consulting såsom två konferenser per år, after works samt även kinesiskt nyår.

ANSÖKAN
Ring eller maila Vesna så berättar hon mer!
Vesna Blomqvist Tel. 0701-429121

We’re sorry, this selection is currently unavailable. If you would like to get access to this option, please write info@regeringen.se and ask them to provide more complete markup with their challenges in future.

 

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2019!

Den 27 mars 2019 publicerade Great Place to Work® Sverige den sjuttonde årliga listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Listorna är baserade på organisationsstorlek.

Att bli anställd

Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det!

Ansök
”Men vänta- vilka är det där? Kan det vara…. den rätta?”

Vem vill vi dejta?

Dejtandet
Det är dags att träffas för första gången. Troligtvis är du lite nervös.

Såhär går det till

Urval
Läs hur vi gör efter själva dejtandet

Vad händer sen?

nörd - nö´rd subst. ~en ~ar

ORDLED: nörd-en

NÖRDEN ÄR UPPFINNINGARNAS MODER

[När du läser detta, gör det med Morgan Freemans röst i ditt bakhuvud.]

Kommer du ihåg när du var sex år och lekte med lego i timmar? Eller när du var fjorton och hade noll lust att sluta spela DotA fast du redan gjort i sex och en halv timme? När du var trettiotvå och sträcksåg säsong fem av Big Bang Theory? Så vill vi att en arbetsdag ska vara.

Vem är du? Vad brinner du för? (Observera ”brinner”. Inte bränner. Vi eldar inte saker. I alla fall inte utanför väldigt kontrollerade former. Att leka med brännbara material utan adekvat utrustning att släcka med är väldigt farligt. Kom ihåg det!) Älskar du kod? Välkommen! Skriver du postit-lappar överallt hemma och har en Kanban-board på insidan av köksluckorna? Oh hello you! Tycker du att människor som INTE bygger en modell med tandpetare innan de börjar med verandabygget verkligen borde skärpa sig? Tja, då skulle du vara bland likar.

Är man på jobbet åtta timmar per dag, kaffe- och toalettpauser inräknade, då ska det vara värdefulla timmar. En Reach-konsult är inte bara ett huvud i mängden, utan någon som utför, adderar och lyssnas på. Det är oerhört viktigt för oss att du får fortsätta brinna och att din sex-, fjorton- och trettiotvååriga inre nörd aldrig vissnar.

Läs om kompetensutveckling

eller

Läs om erbjudandet

MIA

ORDTÄMJARE

What I do for fun?  Dricker hembryggd öl och klappar gärna flamingos. En av två medlemmar i Team Unicorn!

BERNHARD

EN STARK KONSTRUKTÖR

What I do for fun? Lyfta saker naturligtvis, sen att man varit bäst i världen är ju en bisak.

MATHIAS

STOR PROGRAMMERINGSNÖRD

What I do for fun? Fotboll i all ära men riktiga män spelar amerikansk fotboll. För man kan ju inte sitta framför en dator hela dagarna!

YOPPE

BUSINESS HACKER

What I do for fun? En snabb bil, långa svepande vägar och solen i ryggen.