Jobba på B3 Reach

Vi vill gärna att du börjar jobba hos oss! På den här sidan hittar du information om hur du gör för att bli en Reachare. (Eller om du redan är övertygad kan du trycka på den stora knappen. Gör det. Tryck på den.)

Hitta jobb
x

Reach Work Database v2.1.2
==========================

Welcome to Reach Consulting's digital self-service kiosk.

Use your arrow keys to choose the option you desire. Press <return> to make your selection, or <escape> to cancel.

CAUTION Working at Reach can cause serious happiness and joy. Please consult your physician before applying for a job as it could radically change your life.
Embedded utvecklare till Batcaven

Trodde du att Ruby on Rails var en indie-komedi? Sluta läs och scrolla vidare till Instagram istället.

Vet du allt som finns att veta om SCRUM och hur man bär sig åt med det? Grattis, det är perfekt men det funkar bra om du bara har ett hum om det också. Är du däremot grym på C/C++ gnuggar vi händerna. Kan du realtidsprogrammering applåderar vi. Och har du erfarenhet av mjukvaruutveckling i inbyggda system, gärna inom fordons- eller försvarsindustri, telecom eller diffusa grejer kopplat till IoT- well hello you!! Och råkar du veta nåt kring….slickar oss lystet om munnen….Python, CI, digitalelektronik, eller embedded Linux så har du oss på tårna. Det är också rätt sjysst om du har någon form av relevant utbildning som t ex civil/högskoleingenjör i elektroteknik, teknisk fysik, elektronikdesign eller datateknik. Eller liknande.

Kan du dessutom äta frukost som en hel lastbilschaufför, gillar att klura länge och väl på problemlösningar samt gillar att munhuggas kring Marvelfilmer, då är du förmodligen nörden vi på Reach Consulting söker!

Men what´s in it for you? Du får jobba på Sveriges nördigaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester (och frukost på fredagarna, se ovan). Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre!

So wanna meet Alfred? Join us on the ride to Bat Cave. Du vet att du vill. 

Vill du veta mer?

Ring eller maila till oss!

Jönköping: 076-044 01 03, joel@reachconsulting.se
Linköping: 076-019 84 73, stefano@reachconsulting.se

 

Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det!

Javautvecklare

Trodde du att Ruby on Rails var en indie-komedi? Sluta läs och scrolla vidare till Instagram istället.

Vet du allt som finns att veta om SCRUM och hur man bär sig åt på ett agilt sätt? Grattis, det är perfekt men det funkar bra om du bara har ett hum om det också. Är du däremot grym på Java och open source och råkar du veta nåt kring saker så som Eclipse, Hibernate, TopLink, Spring, Maven, Gradle, Git, SoapUI, JSP, JavaScript, Servlets, JBoss så har du oss på tårna. Det är också rätt sjysst om du har någon form av relevant utbildning som t ex civil/högskoleingenjör i elektroteknik, teknisk fysik, elektronikdesign eller datateknik. Eller liknande. Kan du dessutom äta frukost som en hel lastbilschaufför, gillar att klura länge och väl på problemlösningar eller gillar att munhuggas kring Vikings och Pirates of the Caribbean, då är du förmodligen nörden vi på Reach Consulting söker! Som nörd hos oss behöver man inte ha klockat alla spel på sin Commodore 64 eller slått alla polarna i GoldenEye på Nintendon. En riktig nörd är en person med passion för någonting, och i vårt fall gärna inom teknik men det kan lika gärna vara att springa Ironman tillsammans med oss eller baka salted caramel cheesecake till intervjun (true story).

Men what´s in it for you? Du får jobba på Sveriges nördigaste och personligaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester (och frukost på fredagarna). Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre!

So wanna meet the Chieftain and join us on our pirate ship. Du vet att du vill.

Vill du veta mer?

Ring eller maila till oss!

Jönköping: 076-044 01 03, joel@reachconsulting.se
Linköping: 076-019 84 73, stefano@reachconsulting.se

Sjörövare

Känner du att du bara MÅSTE trycka på knappen varje gång du ser en?

Är du den i bekantskapskretsen som vet mest om stegosaurusars förmodade metabolism? Har du någon gång fått blåsor på fingertopparna av spela DotA? Kan du besvara i princip vilket meningsutbyte som helst med filmrepliker? I så fall är du en nörd. Och vi gillar nördar, vi gillar dem så till den grad att vi anställt ett helt gäng av dem!

Men vi vill bli ännu fler! Nörden vi letar efter är vetgirig, klåfingrig och brinner för problemlösning, och då helst inom:

  • Embedded
  • Test
  • Kravanalys
  • Projektledning
  • Nåt annat klurigt inom produktutveckling som vi inte ens kommit på än att vi behöver- överraska oss!

Vi har kontor i Jönköping och Linköping, och våra uppdrag sträcker sig över både de småländska skogarna och östgötska slätterna.

Men what´s in it for you?
Du får jobba på Sveriges nördigaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester. Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre?  Vill du veta mer? Kolla in länk

So take the red pill and we´ll show you how deep the rabbit hole goes. Du vet att du vill.

Vill du veta mer?

Ring eller maila till oss!

Jönköping: 076-044 01 03, joel@reachconsulting.se
Linköping: 076-019 84 73, stefano@reachconsulting.se

Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det!

We’re sorry, this selection is currently unavailable. If you would like to get access to this option, please write info@regeringen.se and ask them to provide more complete markup with their challenges in future.

 

En av Sveriges bästa arbetsplatser 2021!

Den 21 september publicerade Great Place to Work® Sverige sin årliga listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser. Listorna är baserade på organisationsstorlek.

Att bli anställd

B3 Reach är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det!

Ansök
”Men vänta- vilka är det där? Kan det vara…. den rätta?”

Vem vill vi dejta?

Dejtandet
Det är dags att träffas för första gången. Troligtvis är du lite nervös.

Såhär går det till

Urval
Läs hur vi gör efter själva dejtandet

Vad händer sen?

nörd - nö´rd subst. ~en ~ar

ORDLED: nörd-en

NÖRDEN ÄR UPPFINNINGARNAS MODER

[När du läser detta, gör det med Morgan Freemans röst i ditt bakhuvud.]

Kommer du ihåg när du var sex år och lekte med lego i timmar? Eller när du var fjorton och hade noll lust att sluta spela DotA fast du redan gjort i sex och en halv timme? När du var trettiotvå och sträcksåg säsong fem av Big Bang Theory? Så vill vi att en arbetsdag ska vara.

Vem är du? Vad brinner du för? (Observera ”brinner”. Inte bränner. Vi eldar inte saker. I alla fall inte utanför väldigt kontrollerade former. Att leka med brännbara material utan adekvat utrustning att släcka med är väldigt farligt. Kom ihåg det!) Älskar du kod? Välkommen! Skriver du postit-lappar överallt hemma och har en Kanban-board på insidan av köksluckorna? Oh hello you! Tycker du att människor som INTE bygger en modell med tandpetare innan de börjar med verandabygget verkligen borde skärpa sig? Tja, då skulle du vara bland likar.

Är man på jobbet åtta timmar per dag, kaffe- och toalettpauser inräknade, då ska det vara värdefulla timmar. En Reachkonsult är inte bara ett huvud i mängden, utan någon som utför, adderar värde och lyssnas på. Det är oerhört viktigt för oss att du får fortsätta brinna och att din sex-, fjorton- och trettiotvååriga inre nörd aldrig vissnar.

Läs om kompetensutveckling

eller

Läs om erbjudandet

MIA

ORDTÄMJARE

What I do for fun?  Dricker hembryggd öl och klappar gärna flamingos. En av två medlemmar i Team Unicorn!

BERNHARD

EN STARK KONSTRUKTÖR

What I do for fun? Lyfta saker naturligtvis, sen att man varit bäst i världen är ju en bisak.

MATHIAS

STOR PROGRAMMERINGSNÖRD

What I do for fun? Fotboll i all ära men riktiga män spelar amerikansk fotboll. För man kan ju inte sitta framför en dator hela dagarna!

YOPPE

BUSINESS HACKER

What I do for fun? En snabb bil, långa svepande vägar och solen i ryggen.