Tillåt mig säga det igen:
Vi är alla nördar.

Hos oss är nörd det finaste man kan vara. Nördigheten är något vi håller för heligt och aldrig tummar på.

Det du är bra på och brinner för, är det du ska jobba med. Din vardag ska ge dig klurigheter, utmaningar och ont i magen av skratt, och det är vårt jobb att skaffa dig den sortens uppdrag. Varje dag på ditt uppdrag ska du växa lite, lite mer som individ, och den dagen du slutar växa, fångar din konsultchef upp det och tillsammans med säljare och HR-team hitta ett guldkorn till uppdrag som kan ge näring till din förmåga och inre nörd.

Mata din inre nörd

Man skulle ju kunna tycka att vi borde ha en utbildningskatalog med färdiga kurser våra anställda kan gå x antal gånger per år, med en specificerad summa för vad kurserna får kosta så man enkelt kan räkna ut vad man borde göra för att fortbilda sig och går man ingen kurs, får man ingen löneutveckling. Men så gör vi alltså inte. Du är ju du? Du är ingen dussinperson som kan kryssas i rätt ruta i rätt formulär, utan just din nörd kräver specialföda som inte alltid hittas i kurskatalog 1A, §18 stycke 3. Den kurs du behöver för att din nörd ska växa och bli stark och frodig, får du prata med din chef om. De säger oftast ”ja”, förutsatt att de inte handlar om asiatisk matlagning eller knyppling. Fast det händer det också….

Möjligheterna är oändliga. Bara du kan säga var gränserna går. Vår vision är att alla ska får vara den de är, och få jobba med det de brinner för. DET GENOMSYRAR ALLT. VARJE DAG. ALLTID.